Форекс - прогноз на вівторок 23.01.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на вівторок 23.01.2007

Фондовий ринок
151
У понеділок публікація даних від Conference Board про випереджальні індикатори була перенесена на вівторок на 17:00. Настрої з долара в понеділок були настільки сильні, що в парі USDCAD був пробитий псилогічний рівень опору 1.1800. Пробиття спровокувало продаж канадського долара щодо долара США. Хоча на ринку з'явилася інформація про стабілізацію цін на нафту, але трейдери все-таки сприйняли цю стабілізацію, як короткострокову корекцію і зі зміцненням канадського долара, вирішили його дружно продати.
У вівторок інтерес представляють публікації хвилинок Банку Японії, з яких нарешті стане відомо, чому Банк Японії так і не підняв процентну ставку на 25 базових пунктів, як очікувалося раніше. Хвилинки виходять о 07:00. До цього моменту ціна долара стосовно основних валют імовірно буде перебуває у флете.
З початком європейської о 09:45 виходять дані з обсягів витрат споживачів у Франції, які в результаті стануть складовою частиною ВВП Франції. За прогнозним даними очікується загальне уповільнення росту витрат споживачів, що природно відіб'ється на ВВП. Дані не занадто гарні, що б бути причиною для зміцнення євро до виходу показника, і неважливі для зміцнення євро після публікації цього індикатора.
Більш важливий показник виходить з Єврозони о 12:00. Прогнозне значення індикатора обсягу нових замовлень у промисловості повинен різко збільшитися, але це не зможе збільшити річне значення індикатора вище попереднього місяця. Для євро це негативний показник. Відповідно до технічної картини, євро щодо долара США залишається слабким. Цьому сприяє слабість ієни, франка та канадського долара. Сильними до долара залишаються фунт і австралійський долар. Ці пари є головною підтримуючою інші мажори сиди. Тому увага учасників буде сконцентрированно на публікацію даних з Англії.
О 13:00, як звичайно, виходять дані від CBI щодо тенденцій у промисловості. Опираючись на прогноз, зниження замовлень повинне збільшитися, що звичайно на фунті відіб'ється негативно. Якщо прогноз виправдається, то ще долар зможе зміцнитися.
О 14:00 ціна долара США може втратити раніше завойовані рубежі, тому що в цей час виходить найважливіший показник з росту споживчих цін у Канаді. З огляду на прогноз, можна припустити, що зростання цін продовжитися. Для учасників ринку це стане стимулом покупки канадського долара. Продаж канадця відбудеться, тільки у випадку не відповідності в гіршу сторону реальних даних із прогнозними.
Трохи пізніше, о 15:30 стане відома статистика з обсягів роздрібних продажів у Канаді. Відповідно до прогнозованих значень, обсяги продажів зростуть. Настільки позитивні дані зможуть повернути ціну канадського долара до попередніх цін або навіть зміцнити його.
О 17:00 публікується показник з провідних економічних індикаторах США і виробничий індекс ФРС Річмонда. До публікації блоку даних долар може або підсилитися, або торгуватися без змін. Після публікації руху з долара будуть залежати від позитивності даних. Зростання даних вище прогнозу зможе підсилити долар, а вихід на рівні прогнозу або гірше обумовить зниження долара стосовно всіх мажорів.
Більш докладно події вівторка викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас