Форекс - прогноз на п"ятницю 19.01.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на п"ятницю 19.01.2007

Фондовий ринок
155
П'ятниця у порівнянні із середою і четвергом буде менш волатильною. Найбільш важливі дані виходять о 11:00 з Італії, об 11:30 з Англії, о 15:30 з Канаді і о 17:00 з США.
З Італії стануть відомі дані з обсягів замовлень і продажів у промисловості. Згідно із прогнозами обсяг замовлень продовжить зростання із тим же темпом, що і минулого місяця, а замовлення значно збільшаться проти зниження минулого місяця. Така статистика за листопад свідчить про можливості збільшення обсягів продажів у грудні, що у свою чергу позитивним чиним вплине на промисловість Італії і Єврозони в цілому. Для євро новина позитивна, тому до її публікації євро проти долара може підсилитися. Після публікації імовірність зниження євро в ціні досить велика, але єдина новина, що може підтримати євро - це дані з Англії, які будуть опубліковані через півгодини.
З Англії найважливішими з публікацій стануть обсяги роздрібних продажів і потреби держсектора в позикових коштах. Дані досить позитивні. Темпи росту обсягів роздрібних продажів небагато збільшаться, але при цьому в річному значенні вони ростуть із тим же темпом, що і у грудні минулого року. Необхідні позикові кошти для держсектора за прогнозами повинні значно збільшитися, що позитивним чином вплине на значення ВВП в Англії. На очікуваннях цих новин фунт, разом з ним і євро, можуть стосовно долара зміцнитися. Після виходу даних на рівні прогнозу або гірше, фунт із євро можуть у ціні незначно знизитися.
Далі ринок почне готуватися до публікації даних з обсягів оптових продаж у Канаді. Канадський долар до долара США може зміцнитися, тому що обсяги продажів у листопаді повинні показати відчутне зростання проти падіння у жовтні.
Після виходу новини з Канади, скоріш за все долар у всіх парах почне зміцнюватися, тому що о 17:00 виходить попереднє значення індексу споживчої впевненості від Мічіганського університету. Згідно із прогнозами у січні настрій споживачів повинен зрости, що на доларі відіб'ється позитивним очином. Якщо прогноз не здійсниться, то долар значно впаде в ціні. У випадку виходу більш високого ніж прогноз значення долар підсилиться.
Більш докладно події п'ятниці викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас