Путін: РФ робитиме все для виконання своїх зобов"язань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: РФ робитиме все для виконання своїх зобов"язань

Енергетика
58
Президент РФ Володимир Путін завірив, що Росія робитиме все можливе, щоб залишатися надійним постачальником енергоресурсів.
"Протягом десятиліть Росія є надійним постачальником енергоресурсів", - сказав Путін в четвер у Кремлі на церемонії вручення йому вірчих грамот послами іноземних держав.
Президент завірив: "Ми мають намір і надалі робити все від нас залежне для виконання своїх зобов'язань у повному обсязі".
Як заявив президент РФ, "у звичайних торгово-економічних зв'язках, у тому числі в енергетичній сфері, повинні і будуть дотримуватися загальні для всіх умови міжнародної торгівлі".
Крім того, за словами президента, "повинен затвердитися рівний підхід до рішення всіх проблем у сфері енергетики, у тому числі (рівний) доступ до сучасних технологій".
Путін нагадав, що саме принципи рівноправних взаємовигідних відносин з усіма без винятку державами лягли в основу російського головування у "вісімці" торік.
Він підкреслив, що найважливішим результатом саміту "великої вісімки" у Санкт-Петербурзі влітку 2006 року стало узгодження єдиних підходів до взаємодії в галузі енергетики, що, "без перебільшення, відіграє ключову роль у забезпеченні гідних і комфортних умов життя людей".
При цьому президент відзначив, що, говорячи про енергетики та енергобезпеку, він має на увазі всі види енергетики - і нафту, і газ, і атомну енергію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас