Київську мерію відремонтують за 30 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київську мерію відремонтують за 30 млн грн

Казна та Політика
119
Депутати Київрада вирішили не заощаджувати на ремонті будинку мерії.
Київська міська рада збільшила фінансування реконструкції свого адміністративного будинку по вулиці Хрещатик, 36 у 2007 році на 5 млн. Тепер відновлення офісу столичного мера обійдеться городянам у 30 млн. грн. Хоча раніше планувалося, що чиновники вкладуться у 25 млн.
Необхідність збільшення фінансування представники мерії пояснюють непередбаченими витратами. «У процесі ремонту з'ясувалося, що потрібні додаткові кошти, щоб провести зовнішні та внутрішні ремонтні роботи будинку, а також повністю реконструювати сесійний зал Київрада», - так пояснює ситуацію заступник начальника відділу з управління справами Київської міської адміністрації Людмила Тимошенко.
Вона також згадала про те, що управління домовилося з Інститутом проблем математичних машин і систем Національної академії наук про поставку комплектуючих та устаткування для системи «Рада», установленої в сесійному залі.
Чиновники завіряють, що на даний момент уже частково реконструйовані сесійний зал і переустатковані робочі місця для депутатів.
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас