Форекс - прогноз на четвер 18.01.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на четвер 18.01.2007

Фондовий ринок
119
Основними подіями четверга стануть публікації з Японії, Італії та США.
У Японії о 06:30 публікується рішення Банку Японії щодо процентних ставок. На цьому засіданні ставку збираються підняти до рівня 0.50%. Можливо це буде лише попереджуючим ходом банку для обмеження занадто різкого підвищення інфляції. До публікації даних ієна може в ціні підвищитися. Після підвищення ставки ієна ще деякий час може торгуватися на тому же рівні, але о 08:00, коли буде опублікований щомісячний звіт Банку Японії, ієна в ціні скоріш за все знизиться.
Наступною новиною на ринку стане публікація об 11:00 даних щодо торговельного балансу Італії. Очікується, що дефіцит балансу збільшиться ще більше, тому для євро це стане негативною новиною.
До 15:30 ринок переключеться на публікації з США. У цей час виходить найважливіша новина дня - індекс споживчих цін, які за прогнозами аналітиків у порівнянні з минулим місяцем повинні відчутно вирости. Це буде основним рушійним фактором посилення долара до виходу новин. Після публікації ринок, за умови що прогноз збудеться, учасники ринку переключеться на дані за заявками на допомога з безробіття. Прогнозується, що в США безробітні стануть більше, тому настільки негативні новини можуть повернути долар до більш низьких цін. Також о 15:30 на ціну долара може вплинути статистика щодо закладки нових фундаментів. У грудні закладок фундаментів повинне стати менше.
Останньою новиною стане вихід значення виробничого індексу ФРС Філадельфії. Тут очікується зростання значення з негативної у позитивну сферу, що може підтримати долар.
Більш докладно події четверга викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас