Уряд розробив порядок перерахування коштів місцевим бюджетам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд розробив порядок перерахування коштів місцевим бюджетам

Казна та Політика
365
Законом України "Про Державний бюджет України на 2007 рік" передбачено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування у 2007 році Програм-переможців Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2006 року у загальній сумі 14 962,3 тис. гривень. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Міністерства фінансів.
Як говориться в повідомленні, зазначеним Порядком передбачається, що територіальні органи Держказначейства здійснюють перерахування субвенції до відповідних розпорядників коштів місцевих бюджетів тільки за умови, якщо місцеві органи самоврядування уклали відповідну Угоду з дирекцією Конкурсу, а також взяли участь у фінансуванні зазначених програм та проектів.
Щорічне проведення конкурсів на кращий проект щодо соціально-економічного розвитку регіонів регламентоване постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2003 № 64 "Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування", це дає змогу місцевим органам самоврядування реалізувати проекти та програми щодо соціально-економічного розвитку адміністративно-територіальних утворень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас