Мінфін піклується про неповнолітніх — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін піклується про неповнолітніх

Казна та Політика
124
Уряд продовжує розпочату у 2003 році політику турботи за дітьми, які позбавлені батьківського піклування. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Міністерства фінансів.
Так, змінами до Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" у 2003 році було передбачено посилення функцій місцевих адміністрацій в цьому напрямку.
Як повідоляє прес-служба, Мінфін підготував проект постанови Кабінету Міністрів "Про встановлення на 2007 рік граничної чисельності, фонду оплати праці працівників і видатків на утримання обласних, Севастопольської міської, районних, районних у м. Севастополі державних адміністрацій".
Проектом цієї постанови передбачається збільшити чисельність районних держадміністрацій на 929 одиниць з метою укомплектування цих служб.
Крім того, як повідомляє відомство, з метою повноцінного забезпечення роботи цих служб, у держбюджеті України на 2007 рік передбачається відповідне додаткове збільшення видатків на утримання місцевих адміністрацій, яке становить майже 225 млн грн. Таким чином, закріплюється функція соціалізації державного бюджету та спрямування бюджетних ресурсів саме на вирішення найболючіших соціальних питань суспільства.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас