Білорусія виконала всі основні показники грошово-кредитної політики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білорусія виконала всі основні показники грошово-кредитної політики

Казна та Політика
127
Білорусія в 2006 році виконала всі основні показники грошово-кредитної політики. Про це голова правління Національного банку Петро Прокопович проінформував 15 січня президента Олександра Лукашенко.
Як повідомили в прес-службі глави держави, президентові було повідомлено, що в 2006 році в республіці забезпечена стабільність цін і національної валюти. Протягом року курс білоруського рубля стосовно долара США зміцнився на 0,6%. Також стабільною була ситуація й у відношенні інших іноземних валют.
Крім того в цілому 2006 рік був дуже успішним як для банківської системи, так і для населення, реальні прибутки якого зростали удвічі швидше, ніж було заплановано.
Голова Нацбанку проінформував президента, що новий рік банківська система почала впевнено й стабільно. Курс національної валюти з початку року до долара США не змінювався, задовольняються всі потреби економіки та населення країни в банківських послугах.
Президент Лукашенко поставив завдання забезпечити виконання цього року всіх прогнозних показників, доведених банківському сектору республіки. Особливу увагу при цьому доручено приділити тим показникам, які стосуються створення умов для економічного зростання. Це стабільність національної валюти, цін, кредитування реального сектора економіки, у тому числі населення, робота платіжної системи та процентна політика, що буде стимулювати розвиток банківської системи й економіки країни.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас