Прогноз на вівторок 16.01.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прогноз на вівторок 16.01.2007

Фондовий ринок
158
У вівторок після святкування Дня Мартіна Лютера Кінга більшість американських учасників повернеться на ринок.
З новин можна виділити наступні:
О 01:50 індекс оптових цін у Японії. За прогнозами очікується, що ціни залишаться на тому ж рівні, що обумовить деяке уповільнення росту цін у річному значенні індексу. Але зростання цін усе ще залишається сильним, що викликано високим попитом на товари, зроблені в Японії. А це стає непрямою ознакою того, що потенціал інфляції в Японії сильний. Новина для ієни позитивна, тому ієна до виходу індексу може зміцниться. Якщо прогноз не збудеться і індекс у місячному значенні буде менше нуля, то ієна в ціні знизиться. Також на ціну ієни можуть вплинути індекси експортних та імпортних цін у Японії. Посилення ієни відбудеться у випадку більш сильного росту експортних цін, ніж імпортних. У противному випадку ієна в ціні впаде.
О 06:30 остаточне значення обсягів промислового виробництва в Японії. Змін за прогнозами не передбачається. Підвищення показника викличе посилення ієни, а зниження - падіння ціни ієни.
Після цього об 11:00 стануть відомі дані за споживчими цінами в Італії. Цей індекс теж остаточний і у прогнозі не передбачаються змін, тому вплив цих даних на ціну євро буде обмеженим. Зрушення ціни євро відбудеться тільки у випадку не збігу даних із прогнозом.
Основний вплив на ціну євро зробить публікація об 11:30 індексу споживчих цін в Англії. Звичайно у першу чергу це вплине на ціну фунта стосовно долара. За прогнозом в Англії очікується продовження росту цін. Також у цей час публікуються індекси роздрібних цін з Англії, які за прогнозом теж повинні вирости. Ці індекси стануть черговою причиною посилення фунта ще до їх публікації. З виходу індексу, якщо очікування не виправдаються і індекси цін виявляться нижче прогнозів, то фунт, разом з ним і євро в ціні впадуть. Падіння може бути різким, але через півгодини публікуються дані з Німеччині, які можуть виправити ситуацію убік посилення валют старого світу.
О 12:00 очікується публікація індексів поточної ситуації і очікувань у діловому середовищі в Німеччині від інституту ZEW. Прогнозне значення настроїв у діловому середовищі усе ще негативне, але краще, ніж минулого місяця, а прогнозне значення у поточній ситуації вказує на зниження. Новина для євро суперечлива з негативним ухилом, тому учасники ринку будуть реагувати на ці новини тільки щодо їх публікації. Імовірно в цей час євро в ціні впаде.
О 15:30 пролунають новини з США. У цей час стане відомий виробничий індекс Нью-Йорка. Очікується зниження індексу, що на долар вплине негативно.
О 16:00 виходить головна новина дня - рішення Банку Канади щодо процентних ставок. За прогнозами аналітиків, ставка не буде піднята, тому після публікації рішення канадський долар може в ціні впасти. Якщо ж ставка буде зненацька підвищена, то ціна канадського долара сильно виросте.
Більш докладно події вівторка викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас