Прогноз на понеділок 15.01.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прогноз на понеділок 15.01.2007

Фондовий ринок
159
У понеділок найбільш важливі новини виходять з Австралії, Італії, Англії і Єврозоні.
В Австралії о 01:30 стануть відомі дані щодо інфляції. Підвищення інфляції викличе посилення австралійського долара. Якщо іфляція залишиться на колишньому рівні австралійський долар знизиться в ціні. До виходу показника з інфляції можливе посилення австралійського долара щодо долара США.
Об 11:00 будуть опубліковані обсяги промислового виробництва в Італії. За прогнозами аналітиків в Італії очікується уповільнення росту обсягів виробництва. Якщо дані вийдуть згідно із прогнозами або гірше, то євро в ціні ослабне. Якщо ж дані виявляться значно вище прогнозу то євро зможе зміцниться. Але укріплення євро може бути і на очікуваннях закупівельних і відпускних цін в Англії, які виходять об 11:30.
Із прогнозу стає очевидно, що виробники підвищують ціни і це підвищення не настільки залежне від закупівельних цін, а викликано внутрішніми змінами в економіці. Можливо це підвищення вартості робочої сили. Для фунта це позитивна новина і вона може викликати посилення вже до виходу цього показника. Падіння фунта скоріш-за все відбудеться, якщо прогноз виявиться значно гіршим. А саме: закупівельні ціни залишаться на рівні прогнозу, а відпускні ціни знизяться. У противному випадку фунт може залишитися торгуватися на тому ж рівні.
О 12:00 публікуються значення обсягів промислового виробництва в Єврозоні. За прогнозом зростання обсягів виробництва сповільнюється. Посилення євро відбудеться у випадку, якщо показник вийде значно краще. Також євро може одержати підтримку від загального ослаблення долара після виходу позитивних даних по Англії.
Більш докладно події понеділка викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас