Bank of America може розпочати випуск дебетових карт MasterCard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America може розпочати випуск дебетових карт MasterCard

Фінтех і Картки
116
Bank of America уклав нову цінову угоду з MasterCard, відповідно до якого, за даними East Bay Business Times, зростає імовірність емісії дебетових карт MasterCard.
У заявці на реєстрацію угоди в Комісії з цінних паперів і біржам (Securities and Exchange Commission), MasterCard відзначає: "Змінений варіант договору включає нову цінову угоду в обмін на збільшення обсягів транзакцій, що ставляться до емісії Bank of America дебетових карт під брендом MasterCard".
Далі у заяві MasterCard коментує: "MasterCard Worldwide домоглася угоди про розвиток співробітництва з Bank of America", додавши, що компанія "з нетерпінням чекає більш тісної кооперації з Bank of America, щоб забезпечити його клієнтам розширені можливості вибору, гнучкості й цінності".
Незважаючи на ці запевняння, представник Bank of America Бетті Райесс, заявила: "Я б не стала міркувати про майбутні плани", додавши: "Ми підтримуємо відносини з усіма провідними платіжними системами, з Visa, MasterCard та American Express".
Рішення про емісії дебетових карт MasterCard може вплинути на Visa. На даний момент на Bank of America доводиться 20% операцій Visa, а восени 2006 року банк й Visa USA оголосили про продовження своєї тридцятирічної угоди про емісії ще на 6 років. Якщо, проте, Bank of America використає нову цінову угоду з MasterCard у переговорах з Visa, тиск на платіжну систему зросте.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас