Ізраїльтяни проговорили по телефону 2,6% ВВП - найбільше у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїльтяни проговорили по телефону 2,6% ВВП - найбільше у світі

Казна та Політика
133
Рівень витрат на стільникові телефони (стосовно валового внутрішнього продукту) в Ізраїлі найвищий серед промислово розвинених країн і шостий у світі.
Відповідно до дослідження, проведеного авторитетним інвестиційним банком Merrill Lynch, ізраїльтяни витрачають на розмови по мобільних телефонах суму рівну 2,6% ВВП.
Друге місце серед аматорів побалакати по "мобільнику" посіли італійці, які витрачають на розмови 1,6% ВВП. Далі йдуть ірландці (1,5%), голландці (1,2%), американці (1%) та шведи (1%).
Загальний список очолили Марокко та Малайзія, однак, підкреслимо, обсяг ВВП у цих країнах не витримує ніякого порівняння з ізраїльським (за попередніми оцінками в 2006 році він перевищив 685 млрд шек.).
До речі, незважаючи на негативну коннотацію звіту, економісти Merrill Lynch спішать заспокоїти: активне використання стільникових телефонів, на їхню думку, свідчить про фінансове благополуччя та стабільність добробуту громадян.
Попередній огляд Merrill Lynch торкався тарифів на ринку стільникового зв'язку. Тоді Ізраїлю також дісталося одне з перших місць серед деяких країн світу, де тарифи стільникових операторів стабільно підвищуються
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас