Мережа установ банку "Хрещатик" за 2006 рік зросла на 40% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережа установ банку "Хрещатик" за 2006 рік зросла на 40%

Фінтех і Картки
153
ВАТ КБ «Хрещатик» продовжує активно розширювати мережу власних установ в Україні. За 2006 рік вона зросла на 40%.
На сьогодні мережа банку налічує 88 установ, з них 6 філій та 20 відділень відкрито протягом 2006 року. Нещодавно мережа банку поповнилася ще двома новими відділеннями — в Івано-Франківську та Сумській області. А от Івано-Франківська філія напередодні Нового року переїхала у власне нове приміщення, яке забезпечить клієнтам найкомфортніші умови обслуговування, що відповідають світовим стандартам.
«На всіх – і давніх, і нових – клієнтів і партнерів ВАТ КБ "Хрещатик" в усіх філіях і відділеннях, незалежно від регіону розташування, — зазначає голова Правління ВАТ КБ „Хрещатик” Дмитро Гриджук, — чекають висока якість та асортимент послуг, оперативність обслуговування та надійність». Адже банк «Хрещатик» — універсальна фінансово-кредитна установа, здатна задовольнити потреби будь-якої категорії клієнтів повним спектром сучасних банківських послуг, необхідних для успішного розвитку їх бізнесу.
Усі установи банку оснащені високоякісним обладнанням і новітніми комунікаційними засобами, що відповідають найвибагливішим потребам клієнтів — юридичних і фізичних осіб — і дають змогу оперативно проводити розрахунково-касове обслуговування у національній та іноземних валютах (з установленням системи „Клієнт — Банк”), здійснювати валютні операції і міжнародні розрахунки, операції з цінними паперами і банківськими металами, надавати різноманітні види кредитів, обслуговувати зарплатні проекти на основі платіжних карток міжнародних платіжних систем Mastercard WorldWide i Visa International, Національної системи масових електронних платежів тощо.
Адреси філії і відділень банку «Хрещатик»:
Івано-Франківська філія: 76015, м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 15;
Дністровське відділення: 76015, м. Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 45-а;
Конотопське відділення: 41600, Сумська область, м. Конотоп, пр. Леніна, 8.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас