Прогноз на четвер 11.01.2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прогноз на четвер 11.01.2007

Фондовий ринок
136
Четвер, як і середа, стане волатильним днем на ринку. Причиною тому вихід великого колличества даних по Австралії, Німеччині, Єврозони, Англії й США. Отже самі дані.
О 02:30 очікується статистика за рівнем безробіття Австралії, прогнозне значення якого прогнозує зростання безробіття. Якщо реальне значення виявиться на рівні прогнозу, то австралійський долар втратить у ціні. У середу рівень підтримки у парі AUDUSD так і не був пробитий. До виходу даних австралійський долар зміцниться а після публікації скоріш за все знизиться. Сильний рівень підтримки 0.7778.
О 10:15 стане відомо значення ВВП Німеччини. Відповідно до доповіді канцлера Німеччини Меркель економічне зростання у 2007 році очікується більш широкомасштабнішим, ніж передбачалося. Імовірно ці дані ґрунтуються на висновках, зроблених на основі попередньої оцінки ВВП. Дані повинні бути вищеми ніж у попередньому році. Якщо так і трапиться, то трейдери отримають імпульс до покупки євро. У середу рівень підтримки у парі EURUSD був пробитий, тому рівень підтримки зрушився на значення 1.2910.
О 11:30 виходять дані з обсягів промислового виробництва і виробництва в обробній промисловості Англії. Згідно із прогнозами економістів в обох промислових обсягах повинні вирости, що почасти підтверджує зростання економіки в Англії. Ці дані до їх публікації можуть стати для фунта опорою. Якщо прогноз не підтвердиться і дані виявляться нижчими, то фунт у ціні впаде.
О 12:00 виходять дані фінального значення ВВП у Єврозоні. Ці дані на ціну євро можуть вплинути тільки в тому випадку, якщо виявляться гірше прогнозу. Тоді євро в ціні втратить.
О 14:00 очікується публікація рішення Банку Англії за процентними ставками. Ставку згідно із прогнозами банк не збирається піднімати. Якщо так і відбудеться, то фунт втратить підтримку і знизиться у ціні. Але зниження не повинне бути занадто сильним, тому що спереду публікація рішення з процентних ставок ЄЦБ.
Ця новина пролунається о 14:45 і стане найбільш важливою новиною дня. У Єврозоні підвищення ставок теж не очікують. Якщо так і трапиться, то зниження ціни євро буде, але воно може продовжитися після виступу о 15:30 на щомісячній прес-конференції голови ЄЦБ Ж.Кл.Тріше. У випадку, якщо ставка зненацька буде підвищена, то євро поверне собі частина позицій. Коментарії Тріше будуть стосуватися оцінки економіки Єврозони.
Також, о 15:30 стануть відомі дані за заявками на допомога з безробіття в США, прогнозне значення яких повинне знизиться. Ці дані стануть підтримкою для долара. Якщо ставки з Єврозони та Англії залишаться без змін, а заявки на допомоги в США знизяться, то долар підсилиться.
Більш докладно події четверга викладені в календарі Real Trade.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас