Комунальщики вирішили стати ворогами народу? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комунальщики вирішили стати ворогами народу?

Казна та Політика
307
У Луганську міське комунальне підприємство «Теплокомуненерго» через борги споживачів почало відключати від теплопостачання житлові будинки.
Як повідомили в прес-службі Луганської міської ради, днями від тепла будуть відключені 13 будинків, усього ж про можливе відключення попереджені жителі 72 будинків.
Учора від теплопостачання вже були відключені два будинки, жителі яких заборгували відповідно 177,9 тис. грн. і 167,7 тис. грн. За словами заступника директори «Теплокомуненерго» Віктора Гіжевського, голови житлових кооперативів цих будинків були завчасно попереджені про можливе відключення.
Теплопостачання цих будинків буде відновлено лише тоді, коли жителі на 100% розрахуються за поточне споживання тепла і складуть графік погашення заборгованості.
У цілому, за даними прес-служби міської ради, у грудні жителі Луганська розрахувалися за послуги теплопостачання на 38%.
Тарифи на тепло у Луганську були підвищені з 1 листопада 2006 року з 2 грн. 8 коп. до 4 грн. 56 коп. за 1 кв. метр опалювальної площі.
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас