Ужгородська митниця перерахувала до держбюджету найбільшу суму за всю свою історію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ужгородська митниця перерахувала до держбюджету найбільшу суму за всю свою історію

Казна та Політика
192
За словами начальника Ужгородської митниці Михайла Поради, протягом 2006 року митницею перераховано до бюджету податків і зборів на суму понад 343,4 млн грн. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Держмитслужби.
У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 62 млн грн. Це найбільша сума податків і зборів, яку перерахувала митниця до бюджету за всю історію свого існування.
Порада зазначає, що перевиконання фінансових завдань забезпечено митницею завдяки активній зовнішньоекономічній діяльності окремих підприємств з імпорту. Зокрема, це імпортери транспортних засобів: ТОВ "Глобал-автоцентр", ТОВ "Автостар", суб’єкти господарювання СЕЗ "Закарпаття" та інші.
Протягом року оперативними підрозділами митниці запроваджено 654 справи про порушення митних правил на загальну суму 14,8 млн грн. Крім цього, вилучено 83 автомобілі на суму понад 4 млн грн, які використовувалися правопорушниками, як засоби переміщення або приховування різних предметів. На підставі протоколів про ПМП ужгородськими інспекторами вилучено валюти на суму понад півтора мільйона гривень, у 59 випадках - зброю, у 66 випадках - наркотичні і психотропні речовини, тютюнові вироби - на 170 тис.грн. Порушено 5 кримінальних справ на загальну суму 2,4 млн грн. До суду направлено 551 справу про ПМП на суму 13,7 млн грн.
Станом на 29.12.06 р. Ужгородським міськрайонним судом по справам про ПМП, заведених митницею, прийнято 320 конфіскаційних рішень на суму майже 4 млн грн.
Загалом, вважає Михайло Порада, успішному виконанню нелегких завдань, що стояли перед митниками, сприяла копітка і наполеглива праця всього колективу Ужгородської митниці.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас