Мінфін модернізуватиме державні фінанси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін модернізуватиме державні фінанси

Казна та Політика
256
Міністерство фінансів України спільно з Міжнародним банком реконструкції та розвитку розпочало підготовку Проекту "Модернізація державних фінансів". Пропозиції щодо його ініціювання були схвалені на засіданні Кабінету Міністрів України 27 грудня 2006 року. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба Мінфіну.
Метою Проекту є модернізація системи управління державними фінансами відповідно до нормативних документів Європейського Союзу, міжнародних стандартів та досвіду, а також забезпечення використання грошових ресурсів з максимальною повнотою та ефективністю.
За даними відомства, в рамках підготовки Проекту створено робочу групу, до якої увійшли керівники структурних підрозділів Мінфіну, Державного казначейства, ГоловКРУ та Науково-дослідного фінансового інституту при Міністерстві фінансів.
Робочою групою вже розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження стратегії модернізації та підвищення ефективності управління державними фінансами на 2007-2016 роки". Головним розробником проекту Стратегії є Департамент реформування бюджетної системи Міністерства фінансів України, повідомляє прес-служба.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас