Шість газопостачальних підприємств жалыються на тиск керывництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шість газопостачальних підприємств жалыються на тиск керывництва

Фондовий ринок
129
Події, що розвиваються навколо шести газопостачальних підприємств України – ВАТ "Закарпатгаз", ВАТ "Волиньгаз", ВАТ "Львівгаз", ВАТ "Івано-Франківськгаз", ВАТ "Чернівцігаз" та ВАТ "Чернігівгаз" - свідчать про продовження та посилення тиску з боку керівництва паливно-енергетичного комплексу на ці підприємства, щоб передати контроль над ними третім особам. Про це FINANCE.UA повідомили прес-служби даних підприємств.
Нагадаємо, що на початку грудня 2006 р. шість вказаних газопостачальних підприємств України було піддано рейдерській атаці. Її завданням є передача контролю над цими підприємствами на користь компанії RosUkrEnergo A.G. (Швейцарія). Адже тиск на підприємства розпочався після відмови акціонерів продати свої акції компанії RosUkrEnergo.
Як повідомляє прес-служба, починаючи з жовтня 2006 р. правоохоронні органи розпочали синхронну і систематичну перевірку діяльності шести підприємств, результатами якої стало відкриття проти керівництва підприємств кримінальних справ за надуманими причинами пов’язаними нібито з порушеннями під час проведення газифікації населених пунктів. Результати проведеної раніше контрольно-ревізійним управлінням за дорученням Генпрокуратури перевірки повністю спростовують заяви керівництва ПЕК і показали відсутність будь-яких порушень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас