"Газпром" не чекає змін контрактів з Туркменією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром" не чекає змін контрактів з Туркменією

Енергетика
72
ВАТ "Газпром" не очікує зміни діючих контрактів на закупівлю газу з Туркменією, поставки газу в цей час ідуть безперебійно, заявив на прес-конференції заступник голови правління "Газпрому", глава "Газпром експорту" Олександр Медведєв.
"Смерть туркменського лідера породила багато спекуляцій, які будуть наслідком для газових поставок. Хочу звернути увагу, у нас першокласні міжнародні контракти підписані з туркменськими колегами. Ці контракти регулюються міжнародними нормами", - завірив він.
"Поставки газу за діючими контрактами ідуть у повній відповідності з контрактними умовами", - говорить Медведєв.
"Надалі - підтверджені всі наші робочі зустрічі, що стосуються диспечеризації газових поставок. Робота триває у нормальному режимі і про будь-які підстави до змін контрактних умов ми не припускаємо, що б не стало з політикою Туркменістану за підсумками президентських виборів", - сказав заступник голови правління "Газпрому".
Як повідомлялося, у вересні цього року "Газпром" уклав довгостроковий контракт на поставку туркменського газу за ціною $100 за тисячу кубометрів. За його умовами, Туркменія повинна поставити на адресу "Газпорма" в 2006 році 12 млрд куб. м. газу, в 2007-2009 роках – по 50 млрд куб. м на рік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас