НКРЕ відклала рішення про підняття цін "Енергоатому" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕ відклала рішення про підняття цін "Енергоатому"

Енергетика
70
Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) України перенесла з 21 на 26 грудня розгляд питання про підвищення тарифу Національної атомної енергогенерулюбчої компанії (НАЕК) «Енергоатом».
Про це повідомив член НКРЕ Сергій Дунайло на засіданні підкомітету з питань ядерної політики і ядерної безпеки Комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, що пройшло 20 грудня при участі представників уряду, міністерств і відомств, «Енергоатома» і консалтингових компаній.
Президент «Енергоатома» Андрій Деркач висловив стурбованість із приводу перенесення строків розгляду питання про тариф компанії, допускаючи можливість того, що НКРЕ не затвердить новий розмір тарифу до кінця 2006 року. «Компанія повинна почати новий рік з новим тарифом і чітким фінансовим планом», - відзначив глава «Енергоатому».
«Енергоатом» ініціює підвищення ціни реалізованої електроенергії на 7% - з нинішніх 8,88 коп. до 9,5 коп. за 1 квт-ч (без ПДВ).
НКРЕ здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці й нафтогазовому комплексі, забезпечує проведення цінової й тарифної політики.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас