"Роснафта" посіла третє місце у світі з обсягу IPO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Роснафта" посіла третє місце у світі з обсягу IPO

Фондовий ринок
116
ВАТ "Роснафта" посіло третє місце у світі з обсягу IPO, говориться в повідомленні Ernst & Young.
Активність на ринку IPO у міжнародному масштабі досягла в 2006 році рекордних височин. Із січня по листопад 2006 року було притягнуто 227 млрд дол. у ході 1559 угод IPO, що означає істотне збільшення в порівнянні з 167 млрд дол. за весь 2005 рік, відзначається в повідомленні.
В 2006 році відбулося наймасштабніше розміщення в рамках IPO. Мова йде про лістинг ICBC у Китаї, у ході якого вдалося залучити майже 22 млрд дол. На другому й третьому місцях - IPO банку Bank of China Ltd і ВАТ "Роснафта", у ході кожного з яких було притягнуто понад 10 млрд дол. Таким чином, був побитий торішній рекорд найбільшого IPO банку China Construction Bank.
"В 2006 році глобалізація ринків капіталу продовжилася", - говориться в повідомленні слова Грегорі Еріксен, віце-президент Ernst & Young Global з питань розвитку стратегічних ринків, - Ми спостерігали зростання кількості міжнародних розміщень і жорсткість конкуренції між біржами, що створює небачені раніше можливості як для інвесторів, так і для компаній, що мають намір вийти на відкритий ринок".
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас