Україна не може задовольнити запроси Білорусії на електроенергію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна не може задовольнити запроси Білорусії на електроенергію

Енергетика
211
Концерн «Біленерго» до кінця поточного року проведе ще один раунд переговорів з Національною енергетичною компанією «Укренерго» за обсягами поставок української електроенергії у Білорусію в 2007 році. Про це повідомив головний фахівець управління кадрів концерну Володимир Кордуба.
Він підкреслив, що розбіжності поки існують щодо поставок. У той же час, ціна електроенергії білоруську сторону в цілому влаштовує.
За словами Кордуби переговори між білоруськими та українськими енергетиками, що відбулися минулого тижня в Києві, були складними. Білоруська сторона зацікавлена в 2007 році збільшити обсяг імпорту електроенергії з України. У той же час, українські партнери поки не готові надати такий обсяг, посилаючись на технічні складності збільшення поставок.
Зараз енергетики взяли «тайм-аут», щоб ще раз проаналізувати технічні можливості поставок. До кінця поточного року сторони зустрінуться ще раз, щоб домовитися про обсяги поставок, відзначив представник «Біленерго». Він додав також, що в 2006 році Бєларусь закупила в Україні 2,5 млрд. квтч української електроенергії.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас