Молдавія сподівається домовитися з Газпромом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Молдавія сподівається домовитися з Газпромом

Енергетика
92
Молдавія розраховує підписати до 25 грудня контракт із "Газпромом" про поставки газу в країну на найближчі п'ять років, заявив молдавський прем'єр Василь Тарлєв.
"Ми сподіваємося зберегти в новому контракті діючі ціни на газ – 160 дол. за тисячу кубометрів", - сказав Тарлєв журналістам у четвер у Кишиневі.
Він повідомив про зустріч із заступником голови правління "Газпрому" (РТС: GAZP) Валерієм Голубєвим, який прибув у Кишинів з ознайомлювальним візитом. "Ми обговорили питання співробітництва в газовій сфері, перспективи розвитку на основі довіри й врахування інтересів обох сторін", - відзначив прем'єр.
За його словами, проект довгострокової угоди буде підготовлено наступного тижня й включатиме положення про інвестиційне співробітництво.
В адміністрації "Молдов-газ", у якому російській стороні належить більше половини акцій, повідомили, що Голубєв побував у Кишиневі напередодні.
Голубєв був призначений заступником голови правління "Газпрому" у листопаді, замінивши на цій посаді Олександра Рязанова.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас