Президент попросив Черновецкого переглянути тарифи на жилкомпослуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент попросив Черновецкого переглянути тарифи на жилкомпослуги

Енергетика
177
Президент Віктор Ющенко закликає Київську міську державну адміністрацію перерахувати тарифи на житлово-комунальні послуги, підвищені з 1 грудня.
"Я акцентую увагу керівництва і насамперед Леоніда Михайловича Черновецького на предмет їхнього повторного перерахування", - сказав Ющенко.
Він послався на розрахунки експертів, що тарифи не мають зрости так сильно. "Це рішення занадто оптимістичне, занадто оптимістичне. Експерти свідчать, що є ресурси, які не враховано під час проведення розрахунків кінцевих комунальних тарифів", - сказав Президент.
Віктор Ющенко також закликає Леоніда Черновецького і фракції Київської міської ради до примирення. "Не все мені подобається в роботі сесії і відносинах, що демонструє київська міська влада. Не існує більшості і від цього багато питань прагматичного наповнення сильно політизуються, через це страждає місто, від цього страждає і громадянин Києва. Я закликаю і політичні фракції, і керівництво міста знайти взаєморозуміння навколо пріоритетів", - сказав він.
Глава держави розповів, що на своїй зустрічі з Черновецьким запропонував йому кілька таких цілей, що могли б об'єднати депутатів Київради. На думку Президента, зараз між фракціями почався пошук діалогу навколо запропонованих ним ідей — благоустрою в столиці, соціальних програм, будівництва Льодового палацу, музею "Художній арсенал".
Нагадаємо, 1 грудня Київміськадміністрація заявила про набуття чинності нових тарифів на житлово-комунальні послуги, підвищених у 3,4 раза. 7 грудня під час обговорення на сесії Київради комунальних тарифів депутати від фракції Блоку Леоніда Черновецького, БЮТ, "Нашої України" і Блоку Віталія Кличка влаштували кілька бійок у сесійній залі.
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас