Ціна на нафту стабілізувалась — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна на нафту стабілізувалась

Енергетика
103
Ціна на нафту змінилася незначно в середу вранці на нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) на тлі встановлення теплої погоди і прогнозів збільшення запасів нафти в США, повідомило агентство Bloomberg.
Ціна січневих ф'ючерсних контрактів на нафту марки WTI на торгах в електронній системі NYMEX ранком у середу виросла на $0,05 і становить $62,48 за барель.
На думку опитаних Bloomberg аналітиків, запаси нафти в США минулого тижня виросли на 500 тис. барелів. Енергетичний департамент США опублікує звіт про запаси пізніше в середу.
У той же час прогноз погоди свідчить про встановлення щодо теплої погоди на території США на наступному тижні.
На думку виконавчого директора Міжнародного енергетичного агентства (IEA) Клода Манділя, можливе рішення ОПЕК на наступному тижні про скорочення видобутку нафти буде несвоєчасним.
У вівторок ф'ючерси на нафту на NYMEX також майже не змінилися - ціна знизилася на $0,01 стосовно ціни закриття понеділка й склала $62,43.
На лондонській біржі ICE Futures ціна січневих ф'ючерсів на нафту Brent у вівторок упала на $0,13 і становила $63,32 за барель.
Ціна січневого ф'ючерсного контракту на російську нафту марки Rebco в електронній системі CME Globex у вівторок скоротилася на $0,15 і склала $58,6 за барель.
Ціна російської нафти Urals (c.i.f. порти Середземномор'я) у вівторок склала $58,9 за барель, що на $0,33 нижче ціни spot понеділка.
Експортна нафта з Росії з поставкою в порти Західної Європи (Urals c.i.f. С.-З. Європа) коштувала $58,7 за барель (-$0,33), Siberian Light (c.i.f. С.-З. Європа) - $62 за барель (-$0,33).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас