Києву скоротили постачання газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Києву скоротили постачання газу

Енергетика
133
Компанія "Газ України" через незадовільні розрахунки дала газотранспортним підприємствам доручення скоротити постачання природного газу на об'єкти ВАТ "Київенерго", повідомив департамент зв'язків із громадськістю "Київенерго".
Заборгованість "Київенерго" перед "Газом України" за десять останніх днів досягла 75 млн. грн. Рівень розрахунків енергокомпанії за поставлений з початку 2006 року природний газ станом на 1 грудня становив 94%, що значно вище, ніж середній рівень розрахунків теплопостачальних компаній з "Газом України".
Газотранспортні підприємства за дорученням "Газа України" 1 грудня почали знижувати тиск у газопроводах, якими паливо подають на столичні теплоелектроцентралі (ТЕЦ). Зниження тиску призвело до аварійного відключення одного з двох енергоблоків ТЕЦ-6 потужністю 250 Мвт. Блок був відключений від енергосистеми сьогодні о 2.40.
Дії газопостачальних і газотранспортних організацій можуть призвести до погіршення якості теплопостачання в Києві і спричинити перебої в енергопостачанні міста, зазначає "Київенерго".
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас