ДПАУ обіцяє виконати план збору податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПАУ обіцяє виконати план збору податків

Казна та Політика
143
ДПАУ за підсумками 2006 року виконає план збору податків у розмірі 65 млрд. грн. і навіть може перевиконати план на 500-600 млн. грн. Про це 29 листопада під час підписання Меморандуму про співробітництво між ДПАУ і Радою підприємців при Кабміні заявив голова податкової адміністрації Анатолій Брезвін.
За словами Брезвіна, у жовтні-листопаді він провів низку зустрічей з керівниками фінансово-промислових груп (ФПГ), на яких разом з підприємцями вони «подивилися фінансові плани і порахували податкове навантаження». «Ми провели серйозну аналітичну роботу, а розуміння проблем з виконанням бюджету з боку підприємств і те, що потрібно підвищувати своє податкове навантаження, знайшло відбиття, і ми перевиконаємо цей місяць»,- розповів глава ДПАУ, уточнивши, що тільки збори податку на прибуток складуть 120% від плану.
20 жовтня і 13 листопада глава ДПАУ зустрічався з керівництвом ФПГ «Приват», «Інтерпайп», «Смарт-групп», «Індустріальний союз Донбасу» (ІСД), СКМ, «Фінанси та Кредит», «Запорожсталь» і ММК ім. Ілліча. За словами Брезвіна, після однієї тільки жовтневої зустрічі надходження від податку на прибуток виявилися максимальними з початку року - 1,3 млрд. грн., що перевищило план на 114,6 млн. грн.
Нагадаємо, що в I півріччі податківці свої плани не виконали. Таким чином, завдяки перевиконанням податку на прибуток наприкінці року, ДПАУ має намір перекрити недонадходження з усіх податків і зборів, які на 1 серпня становили 5 млрд. грн.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас