Мартинюк за те, щоб Рада приймала бюджет за сценарієм "два в одному" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мартинюк за те, щоб Рада приймала бюджет за сценарієм "два в одному"

Казна та Політика
162
Перший заступник Голови Верховної Ради України Адам Мартинюк вважає, що парламент може прийняти Закон про бюджет на 2007 рік одночасно і у другому, і в третьому читанні в грудні цього року.
Про це він заявив у середу, 29 листопада, на зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Яцеком Ключковські у прес-службі Верховної Ради.
Як відзначили в прес-службі, відповідаючи на запитання Ключковські про перспективи прийняття Державного бюджету на наступний рік, Мартинюк відповів, що «у держбюджеті немає небезпеки існування коаліції, вона розуміє, що інших варіантів у неї немає». При цьому він висловив співчуття, що строки прийняття документу затягуються, хоча переконано, що в цьому питанні коаліція повинна діяти узгоджено і прийняти Державний бюджет на наступний рік. Мартинюк не виключив, що держбюджет-2007 може бути прийнятий і в другому, і в третьому читанні одночасно, а отже документ може бути прийнятий у грудні поточного року.
На питання Ключковські про можливості повернення до створення широкої коаліції Мартинюк відзначив, що «і Президент, і Голова Верховної Ради, і Прем'єр-міністр зацікавлені в створенні такої коаліції», але з певних причин, сказав він, цього не відбулося. У той же час перший заступник спікера не виключив, що, виходячи з результатів останніх голосувань, можливо «перетікання в антикризову коаліцію 20-30 депутатів».
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас