До торгів допущений грузинський емітент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До торгів допущений грузинський емітент

Фондовий ринок
95
Вперше до торгів на Лондонській фондовій біржі допущені акції грузинського емітента - Банку Грузії. Торги акціями банку почнуться сьогодні. В Лондоні за цим буде спостерігати президент Грузії Михаіл Саакашвілі.
Саакашвілі сказав журналістам: "Ми спеціально виділили день для того, щоб уперше в історії бути присутнім на торгах акцій грузинської компанії на Лондонській біржі". "Це дійсно важливе явище в економічному житті Грузії. Це перший такий випадок, але буде продовження. Ми всі повинні показати: наше майбутнє - у наших руках, ми встанемо на ноги, всі проблеми, які у нас є вирішимо самі і не будемо залежати від того, чи вирішить Росія наші проблеми або перешкоджатиме нам їх вирішити".
Раніше на Лондонській фондовій біржі пройшли попередні торги глобальними депозитарними розписками (GDR) Банку Грузії. Було розміщено 1,4 млн GDR за ціною 18 дол. за штуку.
Активи Банку Грузії станом на 30 вересня 2006р. склали 482,6 млн дол., обсяг зобов'язань - 407,3 млн дол., акціонерний капітал - 75,2 млн долл.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас