Семенюк не хоче продавати те, що пропонує Ющенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк не хоче продавати те, що пропонує Ющенко

Фондовий ринок
171
Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк виступає проти приватизації «Укртелекома» та Одеського припортового заводу. Про це вона сказала в понеділок в ефірі одного з українських телеканалів.
„Ні. Не підтримую”, - відповіла Семенюк на питання, чи підтримує вона приватизацію цих об'єктів.
Щодо «Укртелекому» Семенюк пояснила свою позицію тим, що „само держава його збанкрутувала”. „Збанкрутувала постановами Кабінету Міністрів, штрафними санкціями... вимивалися кошти., щоб якнайменше ціна була на цей об'єкт”, - сказала вона, уточнивши пізніше, що таку політику проводив уряд Юрія Єханурова. За словами Семенюк, якщо зараз виводити цей об'єкт на приватизацію, не піднявши рівень капіталізації, то „ми можемо мати більші втрати для бюджету”.
При цьому Семенюк відзначила, що рішення про приватизацію того або іншого об'єкта приймає Кабінет Міністрів, внесши відповідний проект закону в парламент. „Яке парламент прийме рішення, так ФДМУ буде працювати”, - сказала вона.
Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко в ході зустрічі із промисловцями та підприємцями заявив, що затягування із приватизацією таких підприємств, як “Укртелеком”, Одеський припортовий завод і “Турбоатом”, негативно впливає на них інвестиційну привабливість.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас