Раді запропонували створити комісію з відшкодування ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Раді запропонували створити комісію з відшкодування ПДВ

Казна та Політика
84
Депутати Верховної Ради України пропонують створити парламентську комісію з перевірки адміністрування податку на додану вартість. Про це мова йде у відповідному проекті постанови від 13 листопада.
Ініціатори проекту народні депутати Микола Катеринчук (фракція «Наша Україна»), Наталія Королівська (БЮТ) і Юрій Воропаев ( Партія регіонів).
Проект пропонує створити Тимчасову спеціальну комісію Верховної Ради з питань адміністрування податку на додану вартість із метою перевірки адміністрування податку на додану вартість і розробку концепції реформування (змін до законодавства) адміністрування ПДВ.
Главою Тимчасової спеціальної комісії пропонують обрати народного депутата Миколи Катеринчука.
Депутатські фракції в триденний строк після прийняття постанови повинні внести пропозиції щодо персонального складу Тимчасової спеціальної комісії.
Строк діяльності комісії - один рік.
Попередній звіт Тимчасової спеціальної комісії про виконану роботу планується заслухати не пізніше шестимісячного строку від дня прийняття постанови.
Після завершення роботи Тимчасової спеціальної комісії на найближчому пленарному засіданні Верховної ради України повинен бути заслуханий повний звіт комісії.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас