НБУ відмінив обмеження на діяльність деяких банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ відмінив обмеження на діяльність деяких банків

Кредит&Депозит
252
Національний банк України (НБУ) скасував обмеження на діяльність Державного Ощадного банку ("Ощадбанка") і ввів обмеження на діяльність Українського банку реконструкції та розвитку (УБРР) і Банку інвестицій і заощаджень (БІС).
Як повідомили в НБУ, для "Ощадбанка" зняте обмеження на управління коштами і цінними паперами з доручення клієнтів-фізосіб, а також обмеження на видачу третім особам поручень, гарантій та інших зобов'язань, які виконуються в грошовій формі (для фізосіб).
Для УБРР регулятор ввів на термін до 3 листопада 2007 року обмеження на прийом внесків фізосіб у національній і іноземній валюті. Для БІС - обмеження на ведення кореспондентських рахунків банків-нерезидентів у гривнях (до досягнення стабільного розміру регулятивного капіталу на рівні не менш 36,087 млн.грн.).
Усього, за даними НБУ, різні обмеження на здійснення банківських операцій за станом на 7 листопада 2006 року мали 6 банків: "Український кредитний банк", банк "Юнекс", "Комерційний індустріальний банк", "Український банк реконструкції та розвитку", "Банк інвестицій і заощаджень", "ТАС-бізнесбанк".
На 1 листопада 2006 ліцензії НБУ на здійснення банківських операцій мали 167 фінустанови, у стані ліквідації на цю дату перебувало 19 банків.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас