Таксисти вибирають газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таксисти вибирають газ

Казна та Політика
116
Таксисти знову почали переходити на газ. На сьогодні на газі працює близько 25% таксі. Про це повідомив голова профспілки таксистів Василь Попик.
За його словами, тенденція переходу на газ спостерігалася торік до подорожчання газу. "Але після того, як ціни на газ накрутилися і стали майже такими, як на бензин, люди перестали переходити на газ. Зараз знову таксисти почали переходити на газ, тому що різниця в цінах відчутна", - відзначив Попик.
У той же час він додав, що "за чутками, з нового року знову буде знижене ввізне мито на зріджений газ, тому ціни знову злетять, тому що весь український газ піде на експорт". У зв'язку із цим таксисти "не поспішають" з переходом. "Ставити газ - це більші витрати для таксиста. Повинна бути якась стабільність на ціновому ринку, а її не спостерігається", - підкреслив голова профспілки таксистів.
При цьому Попик додав, що перехід таксистів на газ на вартості перевезень не позначиться. "Не думаю, що це істотно вплине на ціни, тому що вони і так занижені", - підкреслив Попик. На даний момент залежно від підприємства і марки машини вартість 1 км обійдеться від 1,50 до 2,70 грн.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас