В парламенті згодні підкоректувати Держбюджет-2006 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В парламенті згодні підкоректувати Держбюджет-2006

Казна та Політика
70
Комітет Верховної Ради з питань бюджету підтримав пропозицію Кабінету Міністрів щодо зміни основних показників Держбюджету на 2006 рік. Про це повідомив керівник бюджетного Комітету Володимир Макєєнко.
За словами Макєєнко, така пропозиція вчора на засіданні підтримали майже всі члени бюджетного Комітету.
Депутат відзначив, що в бюджетному Комітеті немає супротивників внесення змін у бюджет-2006, оскільки пропозиції уряду стосуються в основному соціальних статей бюджету.
Комітет має намір рекомендувати народним депутатам уже на наступному пленарному тижні проголосувати в цілому за відповідний законопроект про внесення змін у бюджет 2006 року.
Відповідаючи на запитання про те, як проходить підготовка проекту Державного бюджету на 2007 рік, Макєєнко підкреслив, що така робота йде за планом, у відповідності зі строками, установленими Бюджетним кодексом. Тепер проект Держбюджету-2007 знаходиться в уряді і буде переданий у парламент для прийняття в другому читанні до 20 листопада. Над основним фінансовим документом країни працює відповідна робоча група із представників парламенту і уряду. Макєєнко прогнозує, що до другого читання основні показники проекту Держбюджету-2007 не будуть змінені.
Нагадаємо, учора Кабінет Міністрів України запропонував Верховній Раді внести виправлення в Закон про Державний бюджет на 2006 рік, збільшивши пропорційно суму доходів і витрат, що зберігає практично незмінним дефіцит, що складе 2,6% до обсягу валового внутрішнього продукту (ВВП).
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас