Янукович зажадав доповідей про використання держмайна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович зажадав доповідей про використання держмайна

Казна та Політика
103
Прем'єр-міністр Віктор Янукович доручив міністрам підготувати доповіді про використання державного майна. Про це він повідомив на засіданні Кабміну в середу.
«Ми з вами маємо право, управляти держмайном, якщо країна володіє 50% власності на підприємствах?», - запитав прем'єр. Міністри відповіли: «Мають». «Ефективне використання держмайна це державна позиція», - підкреслив прем'єр.
Янукович попросив міністра фінансів Миколи Азарова найближчим часом провести збори в акціонерних товариствах, у яких державна частка становить 50 і більше відсотків. При цьому прем'єр попросив Мін'юст і ФДМ проконтролювати ці збори.
«Ми повинні дати відповідь громадянам України, чи здатні ми, навести порядок у власній країні», - сказав Янукович. При цьому прем'єр доручив всім міністрам підготувати звіти щодо ефективності використання держмайна, нагадавши, що міністерствам належить 117 підприємств, де 50 і більше відсотків власності належить державі. Крім того, Янукович попросив дати відповідь на питання про ефективність використання держмайна міністра внутрішніх справ Юрія Луценко.
Нагадаємо, що прем'єр-міністр Віктор Янукович розкритикував рішення Президента про застосування права вето на закон про зниження кворуму для проведення зборів акціонерних товариств.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас