Чечетов: Ніхто не скаже, куди поділися грові від продажу "Криворіжсталі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чечетов: Ніхто не скаже, куди поділися грові від продажу "Криворіжсталі"

Валюта
345
За "Криворіжсталь" одержали понад 20 млрд грн, але сьогодні жоден чиновник у державі не скаже, куди гроші ділися, куди витрачені. Про це заявив заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, відповідаючи на запитання учасників інтернет-конференції про другий продаж "Криворіжсталі", повідомляється на сайті Партії регіонів.
За його словами, багато хто в державі "боготворять цей продаж". Він відзначив, що жодна з розвинених країн світу не радіє, коли кращі стратегічно національні активи йдуть у руки іноземцям. Він повідомив, що після продажу "Криворіжсталі" почалися постійні збурювання трудового колективу підприємства, що "ріжуться всі соціальні програми, не підвищується заробітна плата та інше". "Але ж, поки "Криворіжсталь" була в руках національного інвестора, ніяких питань у цьому плані не виникало", - сказав він.
Також він критично висловився з приводу того, що голова ФДМ Валентина Семенюк періодично піднімає питання про те, що "Криворіжсталь" треба забрати і повернути державі. Оскільки, за її словами, інвестор не виконує взятих на себе зобов'язань.
Також Чечетов повідомив, що особисто Юлією Тимошенко ініційоване створення депутатської слідчої комісії, що повинна дати відповідь на питання, куди ділися гроші від продажу "Криворіжсталі"?
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас