6 млн грн буде спрямовано на лікування хворих за кордоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

6 млн грн буде спрямовано на лікування хворих за кордоном

Казна та Політика
84
Міністерство фінансів та Міністерство охорони здоров’я пропонують збільшити фінансування за бюджетною програмою „Лікування громадян України за кордоном” на 6 мільйонів 340 тис. грн, повідомила FINANCE.UA прес-служба Министерства фінансів.
За рахунок цих коштів буде надано медичну допомогу біля 30 громадянам України, які потребують лікування у закордонних медичних закладах.
Крім того, на фінансування цієї програми вже додатково виділено 410 тис. грн. на оплату лікування за кордоном хворої дитини Яни Р. Зазначені кошти будуть перераховані на адресу клініки, в якій Яна пройде курс лікування.
Загалом, в 2007 році Уряд направляє фінансовий ресурс на галузь охорони здоров’я в обсязі 21 млрд. 853,3 млн. грн., що на 17,9% перевищує обсяг видатків 2006 року, при тому, що дохідна частина зведеного бюджету зростає на 14% в порівнянні з поточним роком. Такі кроки Уряду продовжать позитивну динаміку збільшення фінансування галузі та забезпечать покращення лікувального процесу в Україні і наближення його до рівня світових стандартів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас