Тарифи на комунальні послуги в Одесі у вересні маєть намір збільшити в 2-3 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тарифи на комунальні послуги в Одесі у вересні маєть намір збільшити в 2-3 рази

Енергетика
385
Тарифи на надання послуг комунальними підприємствами в Одесі у вересні 2006 р. Мають намір збільшити в 2-3 рази. Про це повідомили представники міськвиконкому на засіданні обласної комісії з питань погашення заборгованості із зарплати, яка відбулась в Одеській облдержадміністрації. Необхідність підвищення тарифів, на їхню думку, обумовлена ростом витрат підприємств ЖКХ при відсутності адекватного покриття за рахунок коштів міського бюджету.
Так, при майже 100% оплаті населенням комунальних послуг заборгованість із зарплати 2 тис. працівникам комунальних підприємств із початку року збільшилася на 59,2% до 2,5 млн грн.
У той же час губернатор області Іван Плачков звернув увагу на і без того додаткове навантаження бюджету клієнтів ЖКХ із боку постачальників газу та електроенергії, а також на 6-кратну різницю величини середньої зарплати працівників ДЄЗів (Дирекція єдиного замовника) і доходів їхніх керівників, на необхідність зниження інших виробничих витрат. Частка зарплати в них зараз досягає 80-95%.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас