Тулуб стверджує, що борги перед шахтарями погашено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тулуб стверджує, що борги перед шахтарями погашено

Казна та Політика
89
Міністерство вугільної промисловості перерахувало шахтам 669 млн.грн. для повного погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям. Про це повідомляє прес-служба міністерства.
За інформацією міністерства, на розрахунковому рахунку шахти імені Горького перебувають 700 тис. гривень бюджетних коштів, а заборгованість за липень становить усього 400 тис.
Тому, відзначають у прес-службі, за несвоєчасне виконання рішень уряду і розпоряджень Мінвуглепрому поставлене питання про звільнення головного бухгалтера шахти. Також розглядається питання про відповідальність директора шахти за недогляди в роботі.
«Ми будемо жорстко запитувати з відповідальних співробітників за швидке і якісне виконання рішень уряду. Хто не хоче або не може за своїми професійними якостями це робити вчасно, тому не по дорозі з нами», - підкреслив Міністр вугільної промисловості Сергій Тулуб.
Нагадаємо, 28 серпня Тулуб повідомив, що Кабінет Міністрів України повністю виплатив поточну заробітну плату і погасив заборгованість із зарплати шахтарям.
Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що заборгованість із зарплати працівникам вугільних підприємств Донецька поки повністю не виплачена, зокрема залишилася заборгованість по зарплаті перед шахтою імені Горкого.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас