Американець виграв в лотерею 208 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американець виграв в лотерею 208 мільйонів

Валюта
177
У США в штаті Вісконсін був проданий виграшний лотерейний квиток, власник якого одержить 208,6 млн доларів. Щасливчик, що зірвав джек-пот у лотереї Powerball, що проводить відразу в декількох штатах, дотепер не пред'явив свої права на виграш.
Цікаво, що виграшний квиток був проданий в одному з магазинчиков на так званійй "милі чудес" у містечку Фон-дю-Лак. Всупереч математичній статистиці в магазинчиках цієї вулиці в 90-х роках було продано відразу кілька лотерейних квитків з великими виграшами.
Нинішній квиток з виграшем в 208,6 млн доларів був куплений в одному з магазинчиков з "милі чудес" - Ma and Pa Grocery Express. Тут дійсно пишаються удачами своїх клієнтів і "легкою рукою" своїх продавців.
В 1994 році тут був проданий щасливий квиток лотереї Megabucks, що приніс 6,5 мільйона доларів. Також відвідувачі цього магазина змогли придбати квиток на полмільйона доларів і кілька лотерейних квитків з виграшами в 250 та 100 тисяч доларів, передає «Newsru.com».
Треба сказати, що для власників магазина виграш клієнта цікавий не тільки як гарна реклама, але і як спосіб заробити. За те, що виграшний квиток на більш ніж 200 млн доларів був куплений у них, власники магазина одержать 100 тисяч доларів.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас