Банк „БІГ Енергія” став переможцем конкурсу по обслуговуванню зарплатних проектів бюджетних установ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк „БІГ Енергія” став переможцем конкурсу по обслуговуванню зарплатних проектів бюджетних установ

87
Міністерство фінансів визначило переможців конкурсу серед банків щодо обслуговування зарплатних проектів. Банк „БІГ Енергія” став одним із банків-переможців, через які рекомендовано здійснювати виплати зарплат працівникам бюджетних установ та державної соціальної допомоги.
Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України № 318 від 22 квітня 2005 року виплата заробітної плати працівників бюджетних установ та державної соціальної допомоги повинна здійснюватися через уповноважені банки, які визначаються шляхом конкурсного відбору.
Учасники конкурсу оцінювались за наступними критеріями: фінансовий стан та ліквідність банку (до участі в конкурсі допускалися лише банки, в яких значення нормативу миттєвої ліквідності протягом останніх шести місяців становило не менше 20 %), наявність власної розгалуженої мережі обслуговування карткових та поточних рахунків, тарифи на послуги, членство в платіжних системах, відсутність у претендента порушень обов’язкових економічних нормативів, установлених Національним банком та за прогнозними показниками позитивної динаміки банків щодо кредитів, депозитів та капіталу.
За матеріалами: БІГ Енергія
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас