Банк "Хрещатик" розвиває міжнародну діяльність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" розвиває міжнародну діяльність

Фондовий ринок
89
Португальський банк Banco Espirito Santo S.A. став 43-м банком-кореспондентом ВАТ Комерційний банк „Хрещатик”.
Цю фінансову установу, сама назва якої перекладається як Банк Святого Духа, було обрано КБ «Хрещатик» як уповноваженим банком у справі допомоги українцям за кордоном, що надаватиметься у Португалії спільно з Державним центром підтримки трудових мігрантів, відкритим при Міністерстві закордонних справ України у рамках програми Уряду «Назустріч людям».
Як зазначив голова Правління КБ «Хрещатик» Дмитро Гриджук, «прояв ак-тивності на світовому фінансовому ринку ми вважаємо пріоритетним напрямом діяль-ності банку на поточний рік. На найближчу перспективу ми плануємо, спираючись на накопичений досвід, забезпечувати соціально орієнтовані програми уряду. Таку мож-ливість нам надає стабільне положення, підтверджене міжнародними аудиторами, зок-рема компанією «Ernst&Young», довгостроковий і короткостроковий рейтинги В зі стабільним прогнозом від міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings, зважена зовнішньоекономічна діяльність, яку проводить наш банк, розгалужена мережа банків-кореспондентів, яка динамічно розширюється».
Довідково: Основні фінансові показники станом на 01 березня 2005 року: чисті активи – 1888,7 млн грн, фінансовий результат – 2,241 млн грн, балансовий капітал - 181,218 млн грн, в т.ч. статутний - 140 млн грн
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас