Банк "Хрещатик" підвів підсумки 2004 року і наростив статутний капітал до 172 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" підвів підсумки 2004 року і наростив статутний капітал до 172 млн грн

Валюта
104
Загальні збори акціонерів банку, що відбулися 25 березня, одноголосно затвердили звіт Правління банку про підсумки фінансово-господарської діяльності ВАТ КБ «Хрещатик» за 2004 р., річний баланс і звіт про прибутки і збитки за минулий період, підтверджені вже п’ятий рік поспіль міжнародною аудиторською фірмою “Ernst&Young” та вітчизняним аудитором — фірмою «АПіК». Збори ще раз засвідчили стрімкий динамізм розвитку банку, планомірність і прозорість його функціонування у банківському секторі держави.
Прийнято рішення про подальшу капіталізацію банку до 172 млн грн шляхом додаткової емісії акцій номінальною вартістю 1 тис. грн, підписка на які триватиме з 17 травня по 30 червня п. р. включно. Кошти, залучені в ході емісії, банк спрямовуватиме на розвиток інфраструктури і впровадження нових банківських технологій і збільшення обсягів активних операцій. Намічені конкретні заходи щодо збільшення дохідності активів і капіталу, підвищення прибутковості і рентабельності роботи банку в цілому.
Акціонери банку також прийняли Кодекс корпоративного управління банку, який детально регламентує систему управління банком, визначає принципи і критерії взаємовідносин усіх заінтересованих осіб – акціонерів, менеджменту, працівників банку, а також систему контролю. Цей документ, затверджений акціонерами, є подальшим кроком у вдосконаленні і розбудові корпоративного управління ВАТ КБ «Хрещатик»
Ще одним свідченням стабільності і прибутковості банку є щорічна виплата дивідендів акціонерам, які отримують їх уже чотири роки підряд. У цьому році сума, спрямована на дивіденди, становить майже 52 % одержаного прибутку.
Фінансові показники банку станом на 01.01.05: чисті активи банку становлять майже 1,9 млрд грн, фінансовий результат — понад 11,5 млн грн, балансовий капітал — 178,9 млн грн, кредитний портфель — 951,3 млн грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас