В "Динамо" не знають, чому заарештували їхні акції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Динамо" не знають, чому заарештували їхні акції

Фондовий ринок
27
У ФК «Динамо» (Київ) нічого не знають про арешт 100% акцій футбольного клубу. Про це в інтерв’ю РІА «Новости» у середу ввечері повідомив прес-аташе клуба Сергій Полховський.
Раніше в прес-релізі компанії Pacific International Sport Clubs Limited (PISCL), розповсюдженому в середу, повідомлялося, що Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення про арешт 100% акцій ФК «Динамо» (Київ) на підставі позову одного з акціонерів клубу.
У цей же день, до того, як був розповсюджений прес-реліз компанії, Печерський районний суд Києва ухвалив рішення, яким було знято арешт із 98,71% акцій ЗАТ «Футбольний клуб «Динамо» (Київ).
У київському клубі прес-реліз компанії про арешт 100% його акцій, викликав здивування. Полховський зазначив, що був у середу «у суді і нічого подібного не чув». «Я гублюся в здогадах. Здоровий глузд підказує, що тут можуть бути свої причини. Одна з них – якесь тіньове рішення Печерського суду. У всякому разі, нам нічого не відомо про це», - зазначив Полховський.
Нагадаємо, що в прес-релізі PISCL йдеться про те, що суд заборонив проводити загальні збори акціонерів ЗАТ ФК «Динамо» (Київ), вирішувати які-будь питання про зміну реєстратора акцій клубу і вносити зміни в статутні документи. Суд, зокрема, зобов’язав ТОВ «Регістр» (реєстратор акцій клубу) надати всю інформацію і документи, що стосуються факту продажу акцій ЗАТ президентові клубу Ігорю Суркісу й іншим акціонерам ЗАТ ФК «Динамо» (Київ).
Нагадаємо, що 21 лютого 2005 року Печерський районний суд міста Києва на підставі позову міжнародної компанії Pacific International Sport Clubs Limited наклав арешт на 98,71% акцій ЗАТ «ФК «Динамо» (Київ).
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас