"Аваль" увійшов до п’ятірки рейтингу учасників ПФТС-торговців борговими цінними паперами за вересень 2004 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" увійшов до п’ятірки рейтингу учасників ПФТС-торговців борговими цінними паперами за вересень 2004 р

Фондовий ринок
272
Банк «Аваль» увійшов до п’ятірки рейтингу учасників ПФТС — торговців борговими цінними паперами (торгівля корпоративними облігаціями) за вересень 2004 року, повідомляє прес-служба банку з посиланням на офіційний сайт Першої фондової торговельної системи (ПФТС) — www.pfts.com.
Як повідомляється на сайті ПФТС, до п’ятірки рейтингу також увійшли ЗАТ «Перший український міжнародний банк», ЗАТ «Донгорбанк», АКБ «Аркада». Рейтинг очолив АКІБ «УкрСиббанк».
Рейтинг учасників — торговців пайовими цінними паперами (торгівля акціями) у вересні очолило ТОВ «Міжрегіональна фінансова компанія». До п’ятірки також увійшли: ТОВ «Драгон Капітал», ЗАТ ІК «Синком», ТОВ «Кінто Лтд», ТОВ «Онлайн капітал».
За інформацією ПФТС, серед пайових цінних паперів, що найбільш торгувалися у вересні, були акції «Укрнафти», «Дніпроенерго», «Західенерго», «Концерну Стирол» і «Укртелекому».
Рейтинг боргових цінних паперів очолили облігації «Азоту» (серія А). Також активно торгувалися облігації ЗАТ «ЗАЗ» (серія А), «Сармату» (серія А), «Київстар Дж.Ес.Ем.» (серія В), АКБ «Укрсоцбанк» й іпотечної компанії «Аркада-фонд» (серія G).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас