Співробітники Moneyveo відвідали бійців АТО/ООС у реабілітаційному центрі Next Step Ukraine — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітники Moneyveo відвідали бійців АТО/ООС у реабілітаційному центрі Next Step Ukraine

Особисті фінанси
79
Бійці АТО/ООС захищають мир у нашій державі. Завдяки їм ми продовжуємо вести звичний спосіб життя попри все. Та іноді безстрашні воїни також потребують допомоги – лікування і психологічної підтримки. Ми вдячні нашим захисникам за патріотизм і спокій в країні, тому підтримуємо реабілітаційний центр для ветеранів АТО/ООС Next Step Ukraine. З моменту заснування у 2018 році у ньому пройшли курс відновлення здоров’я понад 150 військових.
Заснував центр відомий американський БФ Revived Soldiers Ukraine («Відродження Захисників України»). Раніше фонд організовував лікування наших поранених бійців у Сполучених Штатах. Та у 2021 році, завдяки підтримці української бізнес-спільноти – зокрема й компанії Moneyveo, – у м. Ірпінь на Київщині було відкрито українську філію центру – Next Step Ukraine.
Підтримка бійців АТО/ООС – один із напрямів КСВ (корпоративної соціальної відповідальності) Moneyveo. Ми допомагаємо Ірпінському центру закуповувати обладнання, ліки та закривати інші поточні матеріальні запити закладу.
Фішка Next Step Ukraine – унікальне американське обладнання для реабілітації. В Україні воно є лише тут. Ветерани АТО/ООС проживають у Центрі під час лікування, часто – дуже тривалого. Тут вони регулярно проходять обстеження, отримують медичну і психологічну допомогу. Бійці щодня тренуються на спеціальних тренажерах. За потреби, пацієнтів оперують, купують для них ліки, протези тощо.
«Допомога українським захисникам у рамках співпраці з фондом Revived Soldiers Ukraine – одна з ключових КСВ-програм нашої компанії. На жаль, отримувати якісну підтримку з реабілітації можуть не всі військові, які її потребують. Та завдяки центру Next Step Ukraine така можливість з’явилася у багатьох. Ви робите важливі для суспільства справи. Сподіваюся, у новому році партнерів у вас стане ще більше. А Moneyveo, зі свого боку, й надалі підтримуватиме ветеранів війни задля мирного майбутнього українців», – зазначив комерційний директор Moneyveo Максим Параска під час візиту до Центру.
Довідка: У вересні 2020 року компанія Moneyveo підписала з американським БФ Revived Soldiers Ukraine Меморандум про співпрацю. А з березня 2021 року розпочала програму регулярного фінансування оздоровчого закладу Next Step Ukraine.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас