З 1 лютого збільшується тариф на SMS-інформування за картковими операціями: як зекономити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 1 лютого збільшується тариф на SMS-інформування за картковими операціями: як зекономити

Фінтех і Картки
372
З 1 лютого збільшується тариф на SMS-інформування за картковими операціями: як зекономити
З 1 лютого 2022 року у зв’язку із підняттям тарифів операторів мобільного зв’язку Юнекс Банк підвищує вартість SMS-інформування за картковими операціями в усіх тарифних пакетах, де встановлена плата за таку опцію. Зокрема буде запроваджено єдиний тариф для усіх тарифних планів, крім ТП Unex Premium – 25 гривень на місяць. Таким чином, для більшості тарифних планів щомісячна плата зросте на 10 грн.
Але в нас є й хороша новина. В Юнекс Банк є чудова альтернатива послузі SMS-інформування. Тож ти можеш відмовитися від неї абсолютно безпечно, та продовжувати отримувати повідомлення про усі операції за картковим рахунком іншим каналом зв’язку.
Для цього слід лише встановити мобільний додаток Unexbank Online, дозволити для нього push-сповіщення. Та відмовитися від послуги SMS-сповіщення.
Як відмовитися від отримання SMS
Наразі ми працюємо над тим, щоб додати відповідне налаштування безпосередньо у мобільний додаток. Але поки ця робота триває, ти можеш відмовитися від послуги за телефоном центру турботи Unex Bank (0 800 3 111 33), або завітавши до найближчого відділення.
Зауваж, що плата за користування послуги автоматично списується з рахунку у перший робочий день місяця. Якщо ти плануєш відмовитися від послуги, варто це зробити до кінця поточного місяця.
Важливо! Ми турбуємось про твою безпеку, тому не рекомендуємо відмовлятися від послуги SMS-інформування до підключення альтернативних способів сповіщення про операції за картковим рахунком.
Вказані зміни наберуть чинності 1 лютого 2022 року. З оновленими тарифами можна ознаймитися за посиланням.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас