Альона Андронікова: «Наша ключова зміна у 2021 році – це вміння працювати у партнерстві» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альона Андронікова: «Наша ключова зміна у 2021 році – це вміння працювати у партнерстві»

Особисті фінанси
53
Альона Андронікова стала героєм подкасту Даші Зарівної «Що ви робите? Український фінтех». Йшлося про три зміни, які вплинули на розвиток компанії.
В інтерв’ю Альона розповіла про ключові зміни в Moneyveo у 2021 році та поділилася своїми думками щодо розвитку фінтех-індустрії в Україні. Важливим етапом роботи компанії став запуск продукту Veocard. Для його функціонування було важливо вибудувати організаційний процес та налагодити колаборацію всіх учасників.
«Перша ключова зміна у 2021 році – це вміння працювати у партнерстві, чого ми навчилися, запускаючи продукт Veocard. Для нас це серйозна співпраця, тому що ми об’єднали всіх: банк, логістичного оператора, провайдера, який випускає пластик. Ми вибудували процеси, де все працює як годинник. Тому я пишаюся, що ми спрацювалися з усіма партнерами та створили першу на небанківському ринку платіжну картку Veocard», – повідомила Альона Андронікова.
Сьогодні на ринку не існує подібного фінансового продукту, який би випускався з такою кількістю партнерів, зазначила Альона.
Друге, про що розповіла CEO Moneyveo – впровадження концепції lean-управління. Починаючи з 2020 року і весь 2021 ця філософія показала себе як найбільш ефективна з точки зору економічності ведення бізнесу. У компанії формували команди, амбасадорів, проводили навчання. У результаті сьогодні – оптимізовані бізнес-процеси, ефективна unit-економіка, зменшення витрат.
Третя зміна пов’язана із навчанням. Альона підкреслила:
«Цього року ми змогли об’єднати бізнес-освіту та коучинг й створити зовнішній освітній центр – Growth School, ідейним натхненником якого я є».
Друзі, у своїй роботі Moneyveo дотримується найвищих стандартів. Ми впроваджуємо інноваційні моделі управління та технології, виводимо на ринок успішні продукти, віримо в освіту та професійний розвиток. Основна мета цього – наші задоволені клієнти.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас