У грудні ПриватБанк знизив ставки за кредитами «КУБ» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У грудні ПриватБанк знизив ставки за кредитами «КУБ»

Особисті фінанси
29
ПриватБанк у грудні знизив ставки кредитування для малого бізнесу та підприємців. Як повідомив керівник Дирекції обслуговування бізнес клієнтів ПриватБанку Євген Заіграєв, за умови реєстрації на сайті проекту для нових позичальників діятиме пільгова ставка кредитування за програмою фінансування підприємців «КУБ». Акційна ставка становить 1,4% на місяць від початкової суми кредиту за перші півроку та 1,2% на місяць за наступний термін користування кредитом.
Документи для отримання «КУБа» можна за 2 хвилини передати в «Приват24 для бізнесу» як з комп’ютера, так і зі смартфона. Загалом ПриватБанк надає бізнес-кредити протягом трьох днів, а підписати документи можна прямо у смартфоні із сервісом SmartID (безкоштовно).
З початку 2021 року кредити «КУБ» отримали більше 22 тисяч компаній та підприємців на суму 4,8 млрд грн. Заявку на отримання фінансування можна оформити тут: kub.pb.ua. Нагадаємо, що за даними дослідження банківського ринку компанії CBR ПриватБанк вважають основним банком 70% підприємців та 45% юридичних осіб.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас