Підвищення ставок по вкладу Unex Максимум — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підвищення ставок по вкладу Unex Максимум

Кредит&Депозит
35
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) закупив та доправив кисневі концентратори до 36 лікарень в Україні. Допомога стала можливою за фінансової підтримки від Благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!».
Цього тижня 141 кисневий концентратор разом з комплектами витратних матеріалів доправили до 9 областей України. Це Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька, Житомирська, Закарпатська, Донецька, Луганська та Київська області, а також м. Київ та Вінниця.
Медичні заклади для передачі обладнання були обрані з урахуванням існуючої підтримки партнерів у регіонах та комплексу факторів, зокрема, кількості госпіталізованих через COVID-19 та забезпечення ліжко-місць киснем.
«Дякуємо партнерам за чергову можливість долучитись до програми, яка рятує життя українців в час випробування COVID-19, – розказала Анна Павлова, директор БФ ПриватБанку «Допомагати просто!». – Кожен з наших меценатів своїм посильним внеском робить вклад в подолання пандемії. Разом допомагати просто. Беремо і робимо!»
«Ми вдячні БФ ПриватБанку за їхній внесок та можливість підтримати лікарні найнеобхіднішим. Кисень допомагає людині пережити COVID у випадках, коли розвивається киснева недостатність. І ця допомога неоціненна, особливо, коли майже кожен п’ятий госпіталізований має тяжкий перебіг хвороби та потребує кисневої терапії,» – зауважила голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сильвандер.
Пані Сильвандер також нагадала про важливість продовжувати носити маски, регулярно мити руки та дотримуватись фізичної дистанції, щоб обмежити поширення COVID-19.
Підвищення ставок по вкладу Unex Максимум
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас